Stagiair marketing en communicatie bij Buma/Stemra – vanaf 1 september

Ben jij een muziek verslindende social native met vlotte pen die op zoek is naar een uitdagende stage in de volle breedte van het marketingcommunicatie vak? Dan zoeken wij jou!

Buma/Stemra is de muziekrechtenorganisatie die ervoor zorg draagt dat muziekschrijvers, componisten en hun uitgevers een eerlijke vergoeding krijgen als hun muziek ergens gebruikt wordt. Dan kan in een restaurant zijn of in een club, maar ook op de radio, een festival of natuurlijk online. Buma/Stemra heeft ongeveer 30.000 leden en met hen willen we op een open en verbindende manier communiceren.

Voor de afdeling Marketing, Communicatie & PR zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die in de hele breedte van onze marketing- en communicatie activiteiten wil meewerken. De focus ligt op het geven van invulling aan de social media strategie, inclusief het produceren van content.

Veel schrijven, veel maken, maar ook overzicht houden en nauw samenwerken met de collega’s. Gevoel voor tekst en beeld is dus net zo belangrijk als een sterk ontwikkelde communicatie-antenne.

Ons team bestaat uit 3 mensen en wij communiceren elke dag met zowel onze leden als muziekgebruikers. Word je blij van een beetje hectiek, veel verschillende dingen doen en een spannend verandertraject? Reageer dan snel.

Ons kantoor zit vlakbij het station in Hoofddorp. Hoeveel je op kantoor zult werken en hoeveel vanuit huis is afhankelijk van de ontwikkelingen rond COVID-19. Maar daar komen we samen wel uit. Je krijgt een laptop van ons tot je beschikking.

Jij:

  • Bent een gemotiveerde, leergierige HBO-er (3e of 4e jaar) met een liefde voor muziek.
  • Werkt resultaatgericht en zelfstandig en schrikt niet van een complexe werkomgeving.
  • Vindt het leuk om in de breedte van het marketing- en communicatie vak te werken en te leren.
  • Hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Snapt iets van tools om videocontent te produceren. Voor overige content werken we met Canva.

Wij bieden:

  • Een werkomgeving met de nodige uitdaging, waarin je écht een verschil kunt maken.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen, onder andere door de begeleiding van 3 doorgewinterde marketing en communicatie professionals.
  • Een stagevergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV met begeleidende brief naar communicatiePR@bumastemra.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annabel Heijen, manager Marketing Communicatie & PR (06-26064182).