Buma Setlijsten App

De setlijstenapp is tijdelijk niet te gebruiken. We werken er hard aan om de app zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.

Door een storing kun je al even geen gebruik maken van de Buma Setlijsten App. Naar verwachting zal de setlijstenapp in ieder geval tot eind juni niet gebruikt kunnen worden. Voor een tijdige verwerking in de september distributie adviseren wij je om je setlijsten uiterlijk 30 juni via deze Excel aan te leveren bij podia@bumastemra.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Om sneller en eenvoudiger een setlijst van live gespeeld repertoire bij ons aan te kunnen leveren hebben wij een handige setlijsten app ontwikkeld. Handig voor jou en voor ons. Want het maakt het verwerken van de aangeleverde informatie een stuk gemakkelijker. Door de gegevens uit de app kunnen we de informatie sneller koppelen aan de schrijvers van de liedjes en de teksten en krijgen zij een vergoeding voor hun werk.

Vanaf 3 juni is de vernieuwde Buma Setlijsten App beschikbaar in de appstores voor Android en iOS.  Aan deze app zijn een paar nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

  • De vernieuwde app maakt gebruik van opslag in de cloud. Je setlijsten blijven voortaan beschikbaar in jouw account, ook als je een nieuwe smartphone koopt. Let op: Je bestaande setlijsten worden niet overgezet naar de vernieuwde app. Die kun je eenmalig in de nieuwe app invoeren waarna je ze voortaan altijd en overal kunt blijven gebruiken. Maak dus voordat je de vernieuwde app download een printscreen van je setlijsten. Als je de functie automatische updates aan hebt staan, is het handig om nu al een printscreen van je setlijsten te maken.
  • Heb je liedjes geschreven en zijn die gebruikt door een band of artiest? Dan kun je die opgeven onder ‘Mijn titels (uitgevoerd door anderen)’. Als je je werken bij ons hebt aangemeld vind je ze in deze app terug.
  • Een venue / locatie van optreden is vanaf nu makkelijker in de app te vinden. Dat scheelt je tijd en werk.
  • Lever nu ook je setlijst in van een online (streaming) concert! Geef in het optreden dat je invoert aan of het om een online optreden gaat. Bij ‘naam optreden’ kun je dan invullen: online optreden. 

Wil je even rondkijken en weten hoe het werkt? Klik dan op onderstaand icoontje.

Download de app voor iOS of Android en help een handje mee!

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact ons op via info@bumastemra.nl of 023 – 799 7999.