Buma Setlijsten App


We hebben verbeteringen doorgevoerd in de vormgeving en het gebruiksgemak van de app. Update of download de app voor iOS of Android.


Om sneller en eenvoudiger een setlijst van live gespeeld repertoire bij ons aan te kunnen leveren hebben wij een handige setlijsten app ontwikkeld. Handig voor jou en voor ons. Want het maakt het verwerken van de aangeleverde informatie een stuk gemakkelijker. Door de gegevens uit de app kunnen we de informatie sneller koppelen aan de schrijvers van de liedjes en de teksten en krijgen zij een vergoeding voor hun werk.

De Buma Setlijsten App is beschikbaar in de appstores voor Android en iOS.  Aan deze app zijn een paar nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

  • De vernieuwde app maakt gebruik van opslag in de cloud. Je setlijsten blijven voortaan beschikbaar in jouw account, ook als je een nieuwe smartphone koopt. Let op: Je bestaande setlijsten worden niet overgezet naar de vernieuwde app. Die kun je eenmalig in de nieuwe app invoeren waarna je ze voortaan altijd en overal kunt blijven gebruiken. Maak dus voordat je de vernieuwde app download een printscreen van je setlijsten. Als je de functie automatische updates aan hebt staan, is het handig om nu al een printscreen van je setlijsten te maken.
  • Heb je liedjes geschreven en zijn die gebruikt door een band of artiest? Dan kun je die opgeven onder ‘Mijn titels (uitgevoerd door anderen)’. Als je je werken bij ons hebt aangemeld vind je ze in deze app terug.
  • Een venue / locatie van optreden is vanaf nu makkelijker in de app te vinden. Dat scheelt je tijd en werk.
  • Lever nu ook je setlijst in van een online (streaming) concert!* Geef in het optreden dat je invoert aan of het om een online optreden gaat. Bij ‘naam optreden’ kun je dan invullen: online optreden.
  • Je hoeft geen setlijst aan te leveren voor evenementen waar we fingerprinten. Hier vind je een overzicht van evenementen waar in 2020 en 2021 gefingerprint is.

*Was jouw livestream te zien via YouTube, Facebook, Instagram of Twitch en zijn er geen inkomsten of uitkoopsommen? Dan is het niet nodig om een setlijst aan te leveren via de setlijsten app.  Van deze platforms ontvangen wij gebruiksrapportages van gebruikte muziek van onze leden.

Wil je even rondkijken en weten hoe het werkt? Klik dan op onderstaand icoontje.

Download de app voor iOS of Android en help een handje mee!

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact ons op via info@bumastemra.nl of 023 – 799 7999.