De Buma Setlijsten App

De setlijsten app van Buma/Stemra is ontwikkeld voor uitvoerende artiesten – zowel bij ons aangesloten als niet – om eenvoudiger en sneller een setlijst van live gespeeld repertoire bij Buma aan te kunnen leveren.

U kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor Android.

De app maakt het mogelijk om setlijsten op te slaan, snel locaties van optredens terug te vinden en setlijsten opnieuw te gebruiken. Via de app komt een ingevulde setlijst digitaal bij ons terecht. Dat scheelt een stuk ten opzichte van de manier waarop de setlijsten eerder werden aangeleverd; via Excel lijsten, maar ook op pizzadozen en bierviltjes.

De app is handig. Voor de gebruikers van de app én voor ons. Want het maakt het verwerken van de aangeleverde informatie een stuk gemakkelijker. Dat betekent ook dat de informatie op kantoor van Buma/Stemra sneller kan worden gekoppeld aan de gegevens van de schrijvers van de liedjes en de teksten. Ook voor auteurs die zelf niet optreden is het belangrijk dat wij weten wanneer hun werk wordt uitgevoerd, want alleen dan kunnen wij zorgen dat zij betaald krijgen voor hun werk.

Door de setlijsten app zijn wij op langere termijn minder tijd kwijt aan de verwerking. Die tijd kunnen we investeren in andere zaken, die de service aan onze leden verbeteren. Dus, hoe meer artiesten de app gebruiken, hoe beter dat is voor onze rechthebbenden en uiteraard levert het voor iedereen die de app gebruikt een hoop gemak op.

De werking van de app spreekt eigenlijk voor zich, voor degenen die eerst willen bekijken hoe het werkt, hebben we een instructievideo gemaakt.

De Setlijsten App is een middel dat wij inzetten om onze service te verbeteren. Op de verwerking en uitkeringen zijn de gebruikelijke voorwaarden zoals vastgelegd in onze statuten en reglementen van kracht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact ons op via info@bumastemra.nl of 023 – 799 7999.