Content specialist (focus op copy), 8 uur per week (september – december)

Buma/Stemra is de muziekrechtenorganisatie die ervoor zorg dat muziekschrijvers, componisten en hun uitgevers een eerlijke vergoeding krijgen als hun muziek ergens gebruikt wordt. Dan kan in een restaurant zijn of in een club, maar ook op de radio, een festival of natuurlijk online. Buma/Stemra heeft ongeveer 30.000 leden en met hen willen we op een open en verbindende manier communiceren.

Wij zoeken – wegens grote drukte – voor de periode september tot en met december iemand om het team van Marketing, Communicatie en PR te ondersteunen bij de productie en plaatsing van content. Het gaat hierbij vooral om schrijfwerk. We zoeken een copywriter die mee kan denken in het proces van het maken van creatieve en functionele content en staat te popelen om dit vorm te geven. Het werk bestaat vooral uit de creatie en plaatsing van content voor onze ledenportal en nieuwsbrieven, maar ook om de productie van foto (en eventueel video) content voor onze socials.

Ben jij voor gemiddeld 8 uur per week beschikbaar, heb je een vlotte pen, een creatief hoofd en word je blij van muziek? Dan zoeken we jou!

Natuurlijk schrik je niet van termen als UX en SEO, weet je pakkende long én short copy te schrijven en houd je daarbij zaken als vindbaarheid in je achterhoofd. Ook nog handig met vormgevingsprogramma’s? Helemaal mooi.

Wat we jou bieden is een tijdelijke plek in een fijn team met 3 doorgewinterde communicatieprofessionals, de uitdaging om onze content een boost te geven en natuurlijk een gave tijd binnen een hele mooie organisatie.

Vragen of reageren (graag met een CV en het liefste ook wat voorbeeldwerk) kan door een mail te sturen naar annabel.heijen@bumastemra.nl.