Medewerker Ledenservice (32-40 uur)

Heb jij affiniteit met de entertainmentindustrie, nieuwe technologieën en een liefde voor muziek? Lees dan vooral verder.

Over Buma/Stemra
Buma/Stemra is de verbindende factor tussen mensen die muziek maken, onze leden,  en organisaties die muziek laten horen, de muziekgebruikers, bijvoorbeeld in de horeca, op festivals en op radio- en tv. Met een team van 150 collega’s zorgen wij ervoor dat de muziekmakers die bij ons zijn aangesloten betaald krijgen voor hun werk. En dat met de betalende partijen afspraken worden gemaakt en licenties worden afgesloten.

Ledenservice
De collega’s van het team Ledenservice staan in nauw contact met onze muziekmakers en muziekuitgevers. Ze adviseren, beantwoorden vragen en zijn de belangrijkste schakel tussen deze leden en de organisatie.

Functieomschrijving
Als medewerker van dit team ben je vraagbaak en aanspreekpunt voor onze leden. Je adviseert over contracten en richtlijnen en je voert een aantal administratieve taken uit. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de muziekbranche en bij andere auteursrechtenorganisaties, beroepsverenigingen en meer. Je vertegenwoordigt Buma/Stemra bij evenementen, bijvoorbeeld door belangstellenden te informeren over een lidmaatschap bij Buma/Stemra.

We zoeken wij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en proactieve collega. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, focus, oog voor detail en je bent creatief als het gaat om oplossingen. Je bent gericht op de leden en kunt je inleven in hun wensen en behoeftes en je gaat daar op een pragmatische manier mee om. Je hebt HBO werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je werkt probleemloos met Word, Excel en Outlook.

Wat bieden wij?
We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een dynamische werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. We werken flexibel vanaf kantoor en vanuit huis.

Interesse?
Denk je dat jij de juiste persoon voor deze functie bent? Stuur dan je CV met begeleidende brief naar sollicitatie@bumastemra.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicoline Mastenbroek HR adviseur (023-799 75 92).