Grootboek Administrateur, afdeling Finance & Control

Buma/Stemra vertegenwoordigt de belangen van muziekauteurs in Nederland. Zij bestaat om auteursrechtelijke gelden te incasseren en uit te keren aan haar leden, wanneer hun muziek wordt geëxploiteerd.

De afdeling Finance & Control van Buma/Stemra bestaat uit de deelgebieden Finance, Control, Treasury, Inkoop en Credit Control. Op de afdeling werken 10 medewerkers. De afdeling vervult een cruciale brugfunctie tussen verschillende business onderdelen van de organisatie. De afdeling is verantwoordelijk voor de financiële administratie, managementinformatie en verslaglegging van Buma/Stemra en gelieerde stichtingen.

 Binnen de afdeling Finance & Control  is de vacature ontstaan van:

 

Grootboek Administrateur

Functieomschrijving

Als Grootboek Administrateur ben je verantwoordelijk voor het boeken van diverse dagboeken. Je controleert, bewaakt en beoordeelt de balans en winst –en verliesrekening op juistheid en je bent het aanspreekpunt voor vragen van zowel Finance als Business Control. Tevens ondersteun je het betaalproces en vervangt de crediteurenadministrateur bij afwezigheid. Daarnaast denk je mee over structuur, processen en de controls.

Profielomschrijving

Wij zoeken een afgestudeerde HBO-er bedrijfseconomie/SPD Bedrijfsadministratie, met aantoonbare IT-affiniteit en een groot analytisch vermogen. Enkele andere basisvereisten zijn:

  • Enige werkervaring opgedaan binnen een financiële afdeling van een middelgrote onderneming, evenals kennis van Microsoft Dynamics AX en Crystal Reports.
  • Goede Excel vaardigheden
  • Kennis van betalingsverkeer
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibel, communicatief vaardig en in staat zijn om overzicht te bewaren
  • Kennis van ProActive en Caseware is een pré

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wil je graag leren en heb je een hoog energieniveau? Met andere woorden je bent  het type ‘enthousiaste aanpakker’ en iemand die zich graag verder wil ontwikkelen. Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wij bieden

Een flexibele werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en voldoende opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Interesse in een afwisselende functie waarbij je binnen een muzikale context op een wereldwijd niveau kan werken vanuit ons splinternieuwe kantoor in Hoofddorp? Stuur dan een cv met begeleidende brief naar sollicitatie@bumastemra.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicoline Mastenbroek, Adviseur Personeel & Organisatie: (023) 799 75 92.