ESNS line-up compleet met toevoeging van onder andere Alma (fi), Skott (se) en Youngr (gb)

5 december 2017

Eurosonic Noorderslag vindt in januari 2018 plaats in Groningen. Het is de 32e editie van het festival, dat onderdeel uit maakt van ESNS (Eurosonic Noorderslag). Er zijn kaarten voor zowel Noorderslag als Eurosonic beschikbaar via www.ESNS.nl (Noorderslag is bijna uitverkocht).

Bevestigd: Alma (fi), Amartey (nl), Batobe (nl), Christof van der Ven (nl), De Likt (nl), Dodecahedron (nl), Jagd (nl), Kuenta I Tambu (nl), Leafs (nl), Pitou (nl), Skott (se), Stuart Mavis (nl), Youngr (gb).

EBBA: Alma (fi), Skott (se) en Youngr (gb) zijn winnaars van de European Border Breakers Awards (EBBA). Deze awardsshow vindt plaats in Groningen op 17 januari 2018. Andere EBBA winnaars die op Eurosonic spelen zijn: Alice Merton (de), Off Bloom (dk) en Sigrid (no).
De overige EBBA winnaars zijn Blanche (be), Kristian Kostov (bg), Salvador Sobral (pt) en The Blaze (fr). Van de tien EBBA winnaars is er één die de Public Choice Award wint. Hiervoor is de online stemprocedure nu geopend op de EBBA website.

Playlists: Eurosonic Noorderslag is één van de beste plekken om nieuwe muziek te ontdekken. Om dat makkelijker te maken hebben we de Discover Playlists bedacht, waarbij de line-up is onderverdeeld in genres.

Alle #ESNS18 playlists: Deezer, YouTube, Spotify. Beluister ook muziek van de EBBA winnaars in de #EBBA18 playlist.

Over ESNS

ESNS (Eurosonic Noorderslag) is het platform voor en over Europese popmuziek. Overdag huisvest de conferentie meer dan 4000 muziekprofessionals. ’s Avonds vinden de showcasefestivals Eurosonic en Noorderslag plaats, waar jaarlijks meer dan 350 acts zich presenteren aan zowel professionals als publiek. Verder worden tijdens het evenement verschillende prijzen uitgereikt, naast de BV Popprijs huisvest ESNS de European Border Breakers Awards, European Festival Awards, Buma Music Meets Tech Award en de Pop Media Prijs. Ieder jaar licht het festival één Europees land uit, tijdens ESNS 2018 ligt de focus op Denemarken.

Kaartverkoop en prijzen:

Tickets voor ESNS zijn online verkrijgbaar via www.ESNS.nl. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten maar exclusief leverings- en transactiekosten.

  • ESNS Passe Partout: € 147,-
  • Noorderslag: € 79,50
  • Noorderslag Young: € 27,50
    Noorderslag Young tickets zijn exclusief verkrijgbaar voor iedereen tot en met 20 jaar oud. Je leeftijd wordt bij binnenkomst gecontroleerd (neem een geldig ID bewijs mee).
  • Eurosonic donderdag + vrijdag: € 77,-
  • Eurosonic woensdag: € 27,50