Commercieel medewerker

Werken bij Buma/Stemra betekent werken in de dynamische wereld van muziek. Als auteursrechtenorganisatie vormen we de schakel tussen auteurs en gebruikers van muziek.

Wat wij doen

Met circa 150 medewerkers zetten we ons in om de belangen te behartigen van ruim 25.000 muziekauteurs en -uitgevers in Nederland. Zij hebben recht op vergoedingen wanneer hun muziekwerk wordt gebruikt. Wij zorgen ervoor dat ze het krijgen. Ook bij gebruik van het werk van buitenlandse tekstdichters of componisten komen we in actie.

Hoe we dat doen

We zijn er voor onze muziekauteurs en -uitgevers. De exploitatie van hun muziekauteursrecht regelen we zo goed en zorgvuldig mogelijk. Service en kwaliteit staan dan ook hoog in ons vaandel. En ondernemerschap. Want we innoveren onze werkprocessen graag om tegemoet te komen aan de wensen van muziekauteurs en -gebruikers. Dat is de dynamiek die ons werk boeiend maakt en houdt.

Iedereen die muziek draait, speelt of vastlegt is een muziekgebruiker. Wordt muziek gebruikt op een website? Dan kan het zijn dat er toestemming nodig is van de makers van deze muziek en een vergoeding moet worden betaald. Deze toestemming kan via het team Online geregeld worden.

Binnen het team Online is de vacature ontstaan van:

 

Commercieel Medewerker

 (1,0 fte)

 Functieomschrijving
Doel van de functie is het informeren van online muziekgebruikers over de tarieven voor het online muziekgebruik en de administratieve afhandeling van de licenties. Ook verricht je voor een deel werkzaamheden voor de live eventsmarkt.

  • Het beantwoorden van via mail en telefoon gestelde vragen;
  • Het (telefonisch) benaderen van muziekgebruikers voor het afsluiten van licenties. Het informeren over de activiteiten en werkwijze van Buma/Stemra;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden, waaronder het muteren van klantgegevens en het actueel houden van het gebruikersbestand.

Wie zoeken wij

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele, klantgerichte collega met uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden, die met overtuigingskracht te werk kan gaan. Je bent initiatiefrijk en gericht op het behalen van resultaat. Vanzelfsprekend ben je accuraat en in staat om zelfstandig te werken, zonder het teambelang uit het oog te verliezen.

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en actieve kennis van de Engelse taal;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, pragmatisch en kunt accuraat handelen;
  • Wij krijgen energie van jou en jij van ons.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV met motivatiebrief vóór 10 oktober 2019 naar sollicitatie@bumastemra.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Claudia Verhoef, Human Resources: (023) 799 75 94.