Aanvraag Licentie Dance-Event

Wat goed dat je je licentie aanvraagt. De muziekauteurs zijn hier heel blij mee.

Het tarief
De dance-industrie is de afgelopen jaren veranderd en uitgegroeid tot een succesvolle en volwassen industrie, die tot ver over de grenzen reikt. Ook binnen de dance hanteren we het Algemeen Tarief. Hou rekening met 7% over je totale recette of uitkoopsommen. Als er geen entree gevraagd wordt en de artiesten treden (nagenoeg) belangeloos op, dan geldt er een minimumtarief o.b.v.  oppervlakte. Wil je nog meer weten over het Algemeen Tarief? Kijk dan in onze uitgebreide tarieftekst.

Opgave van meerdere artiesten en/of evenementen
Wil je meerdere evenementen tegelijkertijd opgeven of heb je meer dan 15 artiesten op je evenement? Dan kun je dit formulier invullen en naar dance.events@bumastemra.nl mailen.

Audio aanleveren via de FTP-server van Buma/Stemra
Organiseer je een evenement en verwacht je een recette of gages hoger dan €100.000? Dan lever je de opname van je evenement bij ons aan via onze beveiligde FTP-server.
Via dance.events@bumastemra.nl, kun je jouw persoonlijke inloggegevens voor deze server aanvragen.

  Bedrijfsgegevens

   

  Evenement

   

  Line-up

  Is er alleen achtergrondmuziek? Dan kun je de velden leeglaten.

  Sommige boekingskantoren mogen Buma / auteursrechten namens ons factureren. Ze vermelden dit dan op de factuur. Staat Buma al op de factuur? Vermeld dan de naam van het boekingskantoor en stuur de kopie facturen naar dance.events@bumastemra.nl. Wanneer de auteursrechten al (deels) betaald zijn, brengen wij dit voorschot in mindering op de licentie.

  De aanvrager verklaart dat de gegevens correct zijn en gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden Muziekgebruik.

  Klik hier om akkoord te gaan met de voorwaarden.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.