Titelcatalogus

De titelcatalogus biedt een overzicht van de bij Buma/Stemra geregistreerde werken en de rechthebbenden daarvan.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat hier alléén werken worden getoond die een actieve copyrightstatus (en dus ook een verdeling) kennen. Van werken die deze actieve status nog niet hebben kunnen immers nog geen copyrightgegevens getoond worden.

Een werk krijgt in principe pas een actieve status als er een bepaalde mate van muziekgebruik wordt geregistreerd en/of er een vergoeding voor het werk uitgekeerd gaat worden. Pas dan zal het werk namelijk voorzien worden van een copyrightverdeling. Een actief werk betekent dus dat bij een werk de copyright is aangemaakt. Als een werk nog niet actief is, dan wil dat dus niet zeggen dat de registratie of verwerking niet goed is gegaan.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Door een storing aan onze Titelcatalogus ontstaat er mogelijk een lange wachttijd en/of een foutmelding zodra u op het zoekresultaat klikt om de copyrightverdeling te zien. We werken er aan om deze storing zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Mocht u een bepaald eigen werk niet kunnen vinden op deze Titelcatalogus, controleer dan s.v.p. uw eigen registraties op de Portal. Of neem contact op met onze afdeling Ledenservice:

T. 023 – 799 7889
E. info@bumastemra.nl